DIN ELMAND - DET ER PRÆCIS DET VI ER

Din sikkerhed

Sikkerhed betyder naturligvis alt for vores kunder, og sikkerhed opnår man kun gennem kvalitet. Derfor springer vi ikke over, hvor gærdet er lavest, men sætter overliggeren så højt som muligt og tager kvalitet meget seriøst. Vi har godkendte installationstestere i hver servicevogn, og montører der ved, hvordan man bruger disse instrumenter. Dette betyder, at alle krav til hindring af ulykker som brand, stød med viderere overholdes. Vores sikkerheds- og kvalitetsstyrings system (SKS) er 3. parts certificeret uden anmærkninger fra LEKON Certificering flere år i træk, og vi er naturligvis medlem af TEKNIQ - elinstallatørernes brancheforening.

Garantiordning
TEKNIQ har både en garantiordning og et ankenævn, der stilles til rådighed for vore kunder. Ankenævnet for Tekniske Intallationer er et offentligt godkendt ankenævn, der er etableret af Forbrugerrådet, Parcelhusejernes Landsforening og TEKNIQ Installatørernes Organisation.

Du finder yderligere information på http://www.el-vvs-anke.dk

Solenergi - Gratis rådgivning

Venstre - Med solceller får du en driftsikker energikilde med minimal vedligeholdelse. Vi gør det nemt for dig at vælge den rigtige løsning.

LÆS MERE

Spar på virksomhedens el

Højre - Duis justo ante, ultrices ac dignissim a, auctor ac dui vel metus quis lectus varius.

LÆS MERE