Privat

Har du brug for gennemgang af dine nuværende el-installationer.

DEN HELT RIGTIGE LØSNING

Har du brug for gennemgang af dine nuværende elinstallationer, mindre el-opgaver, eller større projekter, som renovering og tilbygning? Så er du kommet til det helt rigtige sted. Vores fagligt kompetente, veluddannede og engagerede elektriker, står altid klar til at rådgive og hjælpe dig med den helt rigtige løsning, hvor du og dine behov er i fokus.

 

DIT BEHOV I FOKUS

For os handler det om at kunne give dig den bedste oplevelse. Vi sørger for at du nærmest ikke bemærker at vi er tilstede, men sørger samtidig for at arbejdet er gjort effektivt og ordenligt. Vi udfører alle former for El-arbejde om det er gældende i din private bolig, sommerhus eller kolonihaven. Vi står klar til at hjælpe, rådgive og vejlede.

 

Kontakt os

Brug linket her og kontakt os – så vi sammen kan finde den løsning der passer dig og dit behov bedst. Vi står klar til at rådgive og vejlede dig i den retning der passer dig bedst.

DØGNVAGT

Vi hjælper og guider dig gerne hvis teknikken fejler, så tøv ikke med at kontakte os.

*ved udrykning udenfor vores normale åbningstid, skal du påregne et vagttillæg.

ÅBNINGSTIDER

Man-tors: 7.30-16.00
Fre: 7.30-13.00
Lør-søn: Lukket

75 50 28 77

Vi kan b.a. hjælpe med, hvad angår:

Småt har også ret. Vi udfører alt inden for hjemmet fire vægge. Så har du behov for tilslutning af diverse opgaver så kontakt os straks:

 • TV
 • WIFI
 • Lamper
 • Indbygningsspot
 • Ekstra stikkontakter og afbrydere
 • Tilslutning af hvidevare
 • Alt efter dine behov

Ingen opgaver er for små for os.

Er du igang med at renovere eller bygge ud? Vi tilbyder dig hjælp til dit projekt.

 • Spot
 • Stikkontakter
 • Antenne
 • Køkken
 • Bad

Vi samarbejder med bygherre, rådgiver, eller andre håndværkere, så hele processen går op i en højere enhed.

Vi står også klar til at koordinerer hele projektet.

Med lysdæmpere kan du være med til at skabe den helt rigtige lyssætning i dit hjem.

Lysdæmpere giver mulighed for fleksibelt lys med de samme lamper. Du kan veksle mellem godt arbejdslys og stemningsfuldt hyggelys. I stuen har du nogle gange brug for et godt læselys, mens du på andre tidspunkter skal have belysning til at se tv eller et hyggeligt, afdæmpet lys, når der er gæster.

Problemerne opstår oftest når du kombinerer dine lysdæmpere med LED lyskilder.

Hvad kan Din Elmand gøre ved det?

Det handler om at matche den rette lyskilde/lampe med den rette lysdæmper, hvilket oftest er en svær øvelse. Uden den rette vejledning, vil du ofte komme til at løbe forgæves på nettet eller i byggemarkeder, og i sidste ende bruge mere tid og penge end nødvendig.

Problemerne opstår typisk pga. elektrisk støj som forekommer naturligt i det danske ledningsnet. Dette støj stammer oftest fra bla. Solcelleanlæg som er tilsluttet el-nettet. Denne elektriske støj påvirker elektronikken i både lysdæmperen og LED pæren negativt og vil oftest ses som flimmer og at LED pæren lyser svagt selv om den er slukket.

I sjældne tilfælde er det desværre ikke muligt at løse et givent problem på trods af professionel hjælp.

Din Elmand hjælper dig gerne videre med de rette råd og vejledninger. Vi leverer også gerne den komplette løsning, hvis du ønsker dette.

Et WiFi netværk i hjemmet er efterhånden blevet en nødvendighed på lige fod med, at der kommer spænding ud af stikkontakten. Alle personer i husstanden har behov for, at det trådløse netværk i hjemmet fungerer, hvilket nogle gange kan være en udfordring.

Hvis du oplever problemer med dit WiFi hjælper Din Elmand gerne med en professionel løsning til dette.

Hos Din Elmand A/S kan vi hjælpe dig med at vælge og montere den rette elinstallation for ladning af din nye elbil.

Ud over at vi gerne kommer ud og gennemgår dine behov samt nuværende installationer, og dermed kan give et skræddersyet oplæg til dig, tilbyder vi også levering og montering af ladestandere, ladekabler, osv. Vi kan tilbyde ladestandere i flere forskellige kvaliteter og prisniveauer.

Spørgsmål som du bør overveje:

Er din bil en hybrid eller en ren el bil?
Hvad er størrelsen på din batteripakke?
Hvad er specifikationerne på den indbyggede inverter i el-bilen?
Hvad er dit gennemsnitlige interval for ladetid, når du er hjemme?
Kører du langt eller kort, og kan du lade din bil i løbet af dagen?

Har du tid nok?

Det er vigtigt, du overvejer hvor mange timer du har mulighed for at vente, inden din el-bil skal være klar til at komme ud i trafikken igen.

Hvor er din ladestander placeret?
Hvis din ladestander placeret ude, feks. i en åben carport, er
det en god ide at kunne låse den af, når du ikke bruger den selv.
Hvis du overvejer selv at købe en laderstander, er det vigtigt, at du kontrollerer om den har indbygget DC filter. Hvis den har det,
kan du nøjes med et standard RCD type A i installationen
foran ladestanderen.

Kan du nøjes med at ”mormor” lade hjemme?

Hvis du overvejer at ”mormor” lade hjemme (teknisk kaldes det: Mode 2), så skal du være meget påpasselig med det! Mode 2 ladning stiller store krav til din elinstallation, og hvis du Mode 2 lader som det nu passer dig, så risikerer du NEMT, at din installation overopheder og brænder af.
Du kan læse meget mere om el biler og de problematikker, der kan følge med her, og ellers er du altid velkommen til at ringe eller skrive til os.

Så hjælper vi dig gerne GODT PÅ VEJ.