Historie

Hvorfor opstod Din Elmand?

Lars og Christian har kendt hinanden siden folkeskolen og har sammen udtænkt planen om at skulle opbygge en virksomhed, hvor kunden kan stole på, at de gør deres arbejde ordentligt. Planen blev til drømmen og drømmen blev til virkelighed. For efter folkeskole, vidste Lars allerede at elektrikeruddannelsen var lige noget for ham, hvor Christian tøvede og ventede nogle år.

Deres veje mødtes igen under uddannelsen El-installatør, hvor de igen talte om drømmen om at blive selvstændige. Efterfølgende gik de hver for sig igen, og skabte erfaring med hvordan branchen egentligt er. Her begyndte Lars at tænke på, hvordan han kunne skabe en virksomhed, hvor man kan sikre sine medarbejder sikkerhed, et godt arbejdsmiljø, kvalitetssikringen af opgaver og tilliden til hinanden. Derfor valgte han i starten af 2000 at starte virksomheden Din Elmand. Christian hoppede med på vognen i 2002 og lige siden har de styrtet afsted. De gik efter mottoet: ”Vi skal have samme fornemmelse til medarbejder, som vi har til kunder” – hvis det ikke føltes rigtigt, så gik de ikke den vej.

Er branchen så hård?

For branchen, som elektriker handler i bund og grund om at finde hullerne i osten. For at kunne skille sig ud fra mængden har det, for Din Elmand, handlet om at holde sine aftaler for at sikre gode relationer til kunderne, være sikre på at deres medarbejder er godt klædt på til opgaven og have tilliden til at opgaverne og projekterne ville blive udført ordentligt. Siden 2002 har vi skiftet kontorfaciliteter på Værkstedsvej. I 2018 blev vi opkøbt af AB Electric, og sidenhen har vi kørt med 200 km/t.

 

Vil du være en del af teamet? Udfyld vores formular, og vi kontakter dig snarest. Du kan udfylde den lige her.

TIDSLINJE OVER HISTORIEN

2023

Fokus på strategien om at respektere værdierne og sikre trygge samarbejdsforhold

2018

Bliver opkøbt af AB Electric og bliver en del af dagligdagen på Birkedam 10L, 6000 Kolding.

2006

Din Elmand flytter igen til andet kontor, på samme vej – Værkstedsvej

2004

Din Elmand flytter til større kontor på Værkstedsvej

2002

Christian kommer til virksomheden og bliver delvis ejer med Lars

2000

Lars opstarter virksomheden i et lille kontor på Stejlbjergvej i Kolding

Billeder af Din Elmand gennem tiden

Vi har eksisteret siden 2002, og vi har en del i bagagen. Se vores udvikling gennem tiden i disse billeder.