Vision & Mission

Masser af erfaring og kvalitetsbevidst

Din Elmand er en autoriseret el-installatør der har eksisteret siden år 2000. Vi har fokus på at gøre oplevelsen god for vores kunder, så de ikke bemærker, at vi arbejder. Derfor har vi håndplukket vores medarbejder, så de er veluddannet og topmotiveret for at udarbejde løsninger, der er tilpasset vores kunders behov.

Vi er en del af AB Electric A/S, som er en autoriseret el-installatør med fokus på produktudvikling og avanceret teknologi. Sammen har vi en masse viden og stærke kompetencer inden for at rådgive, vejlede og skabe løsninger til vores kunder.

elskab i tilbygning Kolding

Tillid

Vi har tillid til at vores medarbejder gør det bedste hver dag, og at de agerer som gode repræsentanter overfor vores kunder og interessenter.

Vi har stor tillid til vores medarbejders evne til både at rådgive og levere de bedste løsninger til vores kunder.

Din Elmand har tillid til at vi yder den bedst mulige service hver evige eneste dag.

Respekt

Hos Din Elmand respektere vi vores kunders værdier, tid og penge.

Der er ingen i Din Elmand, der er vigtigere end andre! Vi er et team, som respekterer alle kollegaer, deres opgaver og deres funktioner

Ved Din Elmand tvivler vi ikke på, at de bedste løsninger skabes gennem ordentlige relationer, hvor mennesker med nysgerrighed og innovativ tankegang levere solide resultater.

Ordentlighed

Din Elmand har ingen ambitioner om at være størst eller billigst – men de bedste! Det vi gør, gør vi ved at være den ansvarlige partner, der skaber værdi og tryghed gennem vores viden. Dette kan bl.a. ses på vores håndværk og løsninger.

Du vil opleve Din Elmand altid er repræsentative i deres påklædning og væremåde – vi respektere hinanden uanset funktion og behandler hinanden ligeværdigt.

Det er vigtigt for os, at vi leverer ” en god nattesøvn” til vores kunder, gennem en åben og ærlig dialog og ordentlige løsninger.

EN ARBEJDSPLADS MED FRIHED TIL ANSVAR OG UDVIKLING

Hos din Elmand gør vi meget ud af at være en attraktiv arbejdsplads, der tager hånd om vores medarbejder. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde udvikling, udfordring, frihed og ansvar til alle vores medarbejdere – hvoraf flere af dem har været med i mange år. Det er vi naturligvis meget stolte af. Din Elmand er en social arbejdsplads med en uformel og afslappende stemning.

NOGET FOR DIG?

Du ser måske dig selv i overstående, og tænker at det er en mission og nogle værdier, som  du ønsker at arbejde i, så læs mere om det her.

Følg også med på Facebook, hvor du kan se vores værdier udspille sig på bedste vis.